May I have one more pair of tights, please?


There are a couple of things in this world that a woman cannot have enough of… like tights! Because even if you are not the girly type, you will eventually get to a point in your life when you have to put on a skirt; if not for anything else but for a nice hot date, a boring business meeting or an important job interview.

We all know that these situations are stressful enough, let’s not put extra weight on our shoulders and get some beautiful, elegant or gently playful pairs in time. I’d better do this before the adrenalin rush kicks in and I end up digging deep into a pile of clothes thrown to the middle of the room, while trying to find a decent pair of stockings.

As for me, my first stop in the hunt is going to be tightsplease, because these people know that besides being pretty, tights should be excellent quality and comfortable. I have sooo many favorites… Look at these beauties! Aren’t they magnificent?

I have a feeling that a serious sock obsession is about to take over my life. Help me… to get some of these!

Advertisements

About Baricza Petra

Egy dunántúli kis faluból származom, jelenleg Budapesten élek. A blogomon a török nyelvről, kultúráról, az ankarai hétköznapokról, a két ország közötti kapcsolatokról és különbségekről írok, valamint arról, hogy mindezek milyen hatással voltak és vannak rám mind a mai napig. 2008 és 2017 között 9 évet töltöttem Törökország fővárosában. Bár már nem élek ott, de az ország mindig is a második otthonom marad. Hogy milyen is ott az az élet? Törökország egy több, mint 80 milliós lakosú, hatalmas, sokszínű és kissé félelmetes fergeteg, az ellentétek és szélsőségek országa, melynek négy különböző tenger mossa partjait. Az egyes tájrészek közötti nyelvi, kulturális, fejlettség- és éghajlatbeli különbségek egy magyar ember számára szinte felfoghatatlan méreteket öltenek. A törökök rendkívűl vendégszerető emberek, általában beszédesek, és szeretik a társaságot, a zajt, a színeket és a kavalkádot. Sokszor érzésből és ösztönösen beszélnek és cselekednek. Ez egyrészt rendkívül inspiráló tud lenni, máskor pedig az őrületbe kergeti az embert. A Törökországban eltöltött 9 év során többek között átéltem egy házasságot, egy válást, pár kultúrsokkot, több terrortámadás hatását, egy katonai puccsot, egy munkahelyváltást, két költözést és sok kirándulást. 2017 őszén rengeteg élménnyel, két macskával és egy mosollyal az arcomon költöztem vissza Magyarországra. Minderről bővebben olvashatsz a blogomon: https://nagyutazas.online Petra
This entry was posted in Accessories, Clothing, Fashion and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s