Welcome to the Jungle – Seamless abstract vector drawing by Petra Bee


welcome_to_the_jungle_on textile kerettel e-maillelI decided to transform one of my abstract doodles into a vector drawing. This turned out to be a good idea because this way I can play around with coloring it in any way I want. With a little struggle I also made it seamless. Can’t wait to see it printed on fabric or used as a background. If you’d like buy prints or the original seamless version of this vector drawing, please don’t hesitate to contact me.

ba3d4a34497337.56f6bcaec38ac

Welcome to the Jungle - Blue on black

Welcome to the Jungle - Turquaz on black

Welcome to the Jungle -  Blue on purple

Welcome to the Jungle - Purple on grey

Welcome to the Jungle - Orange on black

Welcome to the Jungle - Pink on black

Welcome to the Jungle - Red on orange

Welcome to the Jungle - Yellow on black

Welcome to the Jungle - Black on yellow

Welcome to the Jungle - Green on green

Welcome to the Jungle - Green on black vol.1

Welcome to the Jungle - Green on grey

Welcome to the Jungle - Green on black vol. 2

Advertisements

About Baricza Petra

Egy dunántúli kis faluból származom, jelenleg Budapesten élek. A blogomon a török nyelvről, kultúráról, az ankarai hétköznapokról, a két ország közötti kapcsolatokról és különbségekről írok, valamint arról, hogy mindezek milyen hatással voltak és vannak rám mind a mai napig. 2008 és 2017 között 9 évet töltöttem Törökország fővárosában. Bár már nem élek ott, de az ország mindig is a második otthonom marad. Hogy milyen is ott az az élet? Törökország egy több, mint 80 milliós lakosú, hatalmas, sokszínű és kissé félelmetes fergeteg, az ellentétek és szélsőségek országa, melynek négy különböző tenger mossa partjait. Az egyes tájrészek közötti nyelvi, kulturális, fejlettség- és éghajlatbeli különbségek egy magyar ember számára szinte felfoghatatlan méreteket öltenek. A törökök rendkívűl vendégszerető emberek, általában beszédesek, és szeretik a társaságot, a zajt, a színeket és a kavalkádot. Sokszor érzésből és ösztönösen beszélnek és cselekednek. Ez egyrészt rendkívül inspiráló tud lenni, máskor pedig az őrületbe kergeti az embert. A Törökországban eltöltött 9 év során többek között átéltem egy házasságot, egy válást, pár kultúrsokkot, több terrortámadás hatását, egy katonai puccsot, egy munkahelyváltást, két költözést és sok kirándulást. 2017 őszén rengeteg élménnyel, két macskával és egy mosollyal az arcomon költöztem vissza Magyarországra. Minderről bővebben olvashatsz a blogomon: https://nagyutazas.online Petra
This entry was posted in Artcore Projects, Clothing, Digital drawings, Something blue and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s